Pokerstrategi svar

Real Money

 

När det kommer till frågor vi har många svar pokerstrategi. Den allmänna konsensus med icke pokerspelande världen är att poker är ett turspel. De som har spelat spelet och förstår det, förstår att det är ett skicklighetsspel. Spelare måste kunna läsa en styrelse, förstå matematik, förstå psykologi, alla samtidigt som man försöker skapa den bästa handen. Medan dess sant att de kort du håller avgör inte om du kommer eller inte kommer att vinna handen (såvida du spelar med någon som inte vet hur man spelar, i vilket fall det enda som räknas är de kort som du håller) sin viktiga inte att göra rörelser som kommer att kosta dig pengar i det långa loppet.

Ja, du kan bluffa dina motståndare och plocka upp en pott här och där men förr eller senare kommer de att ringa dig. Det är viktigt att välja dina fläckar. Om du bluffar för mycket, du kastar bara bort spån. Om du fortsätter jaga stegar och färg, du kastar bort marker. Välj dina tillfällen klokt.

Så vad är det viktigaste elementet i poker strategi? Att veta vilka typer av spelare du spelar mot. Du kan lära dig mycket om en person genom att titta på dem spela. Kallelse handen urval, hålla reda på om de gillar att jaga, gillar att spela vissa händer, etc. Människor är vanedjur. Även professionella pokerspelare har “favorit” händer de gillar att spela. Beviljade, är pro mer disciplinerad om när de ska spela en favorit hand, och har en mängd olika sätt att spela varje hand, men de är fortfarande vanedjur. Det är oundvikligt att ett proffs kommer att ha en viss underliggande strategi där de närmar sig spelet.

Låt oss ta Sammy Farha till exempel. Du vet killen kommer att spela en massa händer och ta en massa risker. Nu är du spelar mot spelare att veta hur han gillar att spela. Ja, han kommer slå upp här och där men det finns en underliggande stil som han spelar. Detsamma gäller med andra spelare. De har en underliggande poker personlighet. De kan växla om från att spela bara några händer till att spela några fler händer, men totalt sett en tight spelare kommer att spela tight mer än inte, och en lös spelare kommer att spela löst oftare än inte. Det är en del av psykologi i poker.

Titta på några spelare för lite. Håll koll på vad de vinner med. Håll koll på vadslagning mönster. Detta är mycket lättare att göra på nätet än i livespel. Du kan föra anteckningar om du spelar online utan att någon märker. Titta efter mönster och lära mig lite profiler. Då har du dina svar poker strategi för hur man slår spelaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *