Hur man vinner din nästa turnering

Casino Agenda

När var sista gången du vann en pokerturnering? Har du någonsin vunnit en pokerturnering?

Om du inte är en vinnande poker turneringsspelare, det finns en anledning. Och det handlar inte om otur, bad beats eller dåliga kort. Det handlar om hur du närmar dig spelet.

Teorin om att spela pokerturneringar är ofta att du måste komma till finalbordet för att vinna. Som ett resultat, spelare kommer att spela för att överleva. De väntar på premium händer som pocket ess, pocket kungar och pocket damer och hoppas att vinna stora potter. Dessa spelare undvika att ta chanser och spela poker förutsägbar.

Problemet med denna metod är att deras motståndare märker att de är täta och kommer ofta vika mot sina höjningar. Som ett resultat får förutsägbara spelaren ingen åtgärd, ingen stora potter och långsamt få förblindade och anted off som händelsen fortsätter.

Sättet att spela för att vinna en pokerturnering är att spela för att samla på dig marker. Det innebär att du måste lära dig att spela ett antal händer i många olika situationer. Du måste lära dig hur och när man bluffa. Du måste lära dig att läsa din motståndare. Du måste lära dig det spelar att Pokerproffs använda för att vinna.

Först, medan många spelare tror på att spela tight i början av händelse, är detta helt enkelt fel. Avsatt cirka 20% av din startstack och ta risker för att vinna en stor hand med suited connectors eller ringa i stora mörken när du stiger 2-1 eller bättre på ditt samtal.

För det andra, persienner attack när du är på knappen, cutoff (en till höger om knappen) och den maktposition (två till höger om knappen). Du har position, så använd den för att samla på dig marker genom att attackera mörkarna.

Det tredje, lär att åter ta upp en sen position höjde när du sitter på knappen eller i mörkarna. Sen position Raisers är ofta att stjäla, så spela upp mot dessa motståndare att vinna en större pott.

För att vinna en pokerturnering vara aggressiv, vara smart och vara på utkik efter möjligheter att samla på dig marker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *