Hur man kan förbättra holdem skills

Casino Agenda

 

Om du vill förbättra dig poker färdigheter, måste du träna din förmåga att förstå nästa drag av alla dina motståndare. Du måste följa dem noga under hela spelet, speciellt när du har lagt dina kort innan. De bästa pokerspelarna kan kontrollera och manipulera sina motståndare. Det första steget är att känna till spelreglerna perfekt. Ännu viktigare, måste du veta värdet av en pokerhand av hårda. Dessa två är de grundläggande elementen för varje spelare och utan dem kan du inte ha någon framgång utom nybörjare tur vid bordet.

Det första steget för att förbättra ditt spelande färdigheter är att lära sig om möjligheter av kort. När du får dina hålkort i en Texas Hold’em spel du behöver för att göra den första spel. När det gäller poker händer, det finns 169 möjliga kombinationer kort som du kan få som hålkort. De flesta av dem är inte värdig att riskera ett enda öre. Naturligtvis är det möjligt att hitta matchande kort i floppen, men oftast kommer du att helt enkelt förlora pengar. Om du hittade en lämplig hand, spela tight och vik de andra.

Efteråt kommer du att se floppen. I detta ögonblick ser en bra pokerspelare klart potential sina kort. Vilka möjligheter han har att förbättra sina händer, vilka kort han väntar på, men en erfaren pokerspelare kan analysera floppen oberoende av sina egna kort. Han ser möjligheterna i de tre öppna kort och vet vilka kort han är rädd för. Många pokerspelare kämpar i detta ögonblick, överskatta de sina egna kort och inte ser möjligheterna med den andra spelarens händer.

Efter floppen måste du vara absolut säker på din personliga gräns för vadslagning. När du sätter din gräns, måste du hålla fast vid det i varje situation. Bra pokerspelare är inte drivs av sina känslor bara av rationell analys av korten. Om du har en väldigt stark hand, spela tight. Var inte alltför aggressiva men inte heller för svag, måste du hitta rätt balans för att få det maximala beloppet pengar på dina motståndare. Om du har en stark hand efter floppen, vara medveten om nästa kort. Du kanske inte öka din starka hand, men din motståndare kan få en bättre hand med nästa två kort. I detta ögonblick, måste du känna till de andra spelarna på bordet. Hur de kommer att reagera på ditt beslut? Hur kan du manipulera dem? Är de bluffar? Är de ledande du i en fälla? Poker är ett spel att agera, inte reagera. Försök alltid att ha kontroll över spel. Till exempel, om du vill bluffa, se till att inte mer än en eller två spelare kommer att bo inne i spelet, annars kommer du troligen förlora bluff och en massa pengar, eftersom en av dem kommer att ha en bättre hand som du har.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *