Förstå olika typer av poker bonusar

Casino Agenda

 

Inte alla poker bonusar förklaras på framsidan av webbplatser. Det finns vissa som du bara kan få om du vet lämplig kod för att låsa upp dem. Det är därför viktigt att du håller dig uppdaterad med de senaste nyheterna bonus och koder på nätet.

Sign up bonus

Poker webbplatser är alltid ivriga att välkomna nya spelare till hjord och en stimulans de är snabba att erbjuda är en bonus. Genom att teckna ett konto i en poker hemsida, du tilldelas vanligtvis en viss pengar eller poäng som du kan använda för att spela.

Gå med bonusar kan eller inte kan matchas. En matchas sign up bonus kräver att du deponera en viss summa pengar. Andra registrera dig bonus kommer inte att kräva att du sätter in pengar, men det kräver att du satsa en viss summa pengar på bordet eller samla ett visst antal spel genom att spela.

Gå med bonusar har ofta utgångsdatum så se hur länge du kan använda oavsett sign up bonus du får. Om du är funderar på att öppna olika konton för att få så många sign up bonusar som möjligt, tänk om. Många webbplatser som drivs en kontroll med hjälp av dina kreditkortsuppgifter. Även om du använder ett annat kreditkort eller konto, kommer de fortfarande att kunna spåra dig ner och du riskerar att ha ditt konto tillfälligt.

Sist men inte minst, registrera dig bonus får släppas i steg eller i en klumpsumma, beroende på webbplatsens regler och förordningar.

Raked hand Bonusar

Inte alla webbplatser har denna typ av bonus. En raked hand är en som du har satsat pengar på. Vissa webbplatser belönar sina spelare på vissa datum när de kommer upp med en viss hand eller kort kombination. Du måste hålla dig uppdaterad med de senaste belöning nyheterna i din poker hemsida för att se till att du runt på rätt datum och tid.

Reload bonus

De flesta webbplatser belöna sina spelare när de ladda om sina konton eller öka den summa pengar de har deponerats på platsen. Insättning och bonus beloppen varierar. Denna typ av bonus är också ofta används för att lura gamla eller inaktiva medlemmar att fortsätta spela i deras hemsida.

Turneringen

Poker bonusar kan också ta formen av turneringen. En spelare som utför en viss handling, kunde belönas med chans att gå med i en av webbplatsens pokerturneringar. Detta är förvisso ett bra erbjudande när platser i turneringen är högt eftertraktade eller när turneringen anmälningsavgiften är bortom din budget. Dessa är också vanligt kallas fri rullar.

Lojalitetsprogram

Slutligen, många webbplatser erbjuder sina spelare andra typer av bonusar, men endast om de uppfyller villkoren för deras lojalitet eller frekvent spelare program.

Besök Poker Recension hemsidan för att få de bästa poker bonusar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *